Популярният в тесни кръгове уфолог и виртуален археолог Греъм Мейл,

...
Популярният в тесни кръгове уфолог и виртуален археолог Греъм Мейл,
Коментари Харесай

Откриха загадъчен източник на светлина в Антарктида, световен учен подозира, че вътре се крие нещо невиждано досега

Популярният в тесни кръгове уфолог и виртуален археолог Греъм Мейл, който има и ютуб канал " Conspiracy Depot ", показа с клиентите си следващата любопитна вест.

Изследователят споделя, че е разглеждал сателитни фотоси на Антарктида благодарение на Гугъл earth и ненадейно е открил съществуването на нещо необичайно, намиращо се недалече от югоизточното крайбреожие на континента. Според него там съществува мистериозен източник на светлина.

Според Греъм габаритите на хипотетичния " фенер ", са големи. Той разказва източника на светлина като великански прожектор, който хвърля натоварен лъч към себе си.



Мейл счита, че тайнствената светлина може да е доказателство за нещо прикрито от камерите на спътниците.

" Възможно е това да е секретна база на пришълци или вход към под земята град, основан от представители на антична цивилизация ", счита Греъм.
Вдъхновен от своята удивителна находка, виртуалният археолог споделя:

" Въпросният обект има отдалечено местонахождение и аз съм уверен, че той неслучайно се намира тъкмо там. Там, където свети, несъмнено е прикрито нещо доста значимо. Става въпрос за неразбираеми нам технологии, която отразява слънчевата светлина или генерира своя лична. Възможно е това да е едно голямо огледало, само че въпреки всичко - от кое място ще се вземе на края на Антарктида? Мога да кажа със 100-процентна акуратност, че леденият континент крие доста секрети ", уверен е Грейм Мейл.

С последните разкрития на виртуалния археолог са съгласни на процедура всички, интересуващи се от Антарктида. Вече няколко самостоятелни един от различен откриватели откриваха и други необясними неща - пирамиди или загадъчни стълби и пътища. И всичко това по никакъв метод не подхожда на понятието " ледената пустиня ".



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР