Популярният в Русия детски лекар и телевизионен водещ д-р Евгений

...
Популярният в Русия детски лекар и телевизионен водещ д-р Евгений
Коментари Харесай

Детски лекар: Порното е по-здравословно от политическите новини по телевизията

Популярният в Русия детски доктор и ефирен водещ доктор Евгений Комаровски посъветва потребителите в мрежата да гледат по-често порно филми вместо телевизионни стратегии. Особено с присъединяване на политици. Това докторът декларира във видео, качено във Facebook.
Комаровский прецизира, че наскоро схванал, че Украйна е влезнала в класацията на страните, където най-вече се гледат видеата на PornHub. Според лекаря това е доста добре.

„ Ще ви кажа почтено, момчета, че вместо да гледате вести по тв приемника, по-добре да гледате порно. Това е доста по-добре за вашето здраве. И изобщо, колкото по-малко се интересувате от политика – толкоз ще сте по-здрави “, обобщава известният доктор и ефирен водещ.

Страните, където най-вече се гледат въпросния порноканал са Съединени американски щати, Индия и Англия. Следвани от Япония, Филипините, Швеция, Испания и други Украйна е на 16-о място, а Русия – на 18. България не влиза в първите 20 страни.

Порноканалът се гледа всеки ден от почти 98 – 100 млн души. В над 30 страни по света сходни канали са неразрешени и блокирани, само че в мрежата на Marriott, Hillton и други хотелски вериги в същите страни гледането е безпроблемно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР