Популярният в миналото благоевградски музикант Иван Коцев-Магията бе осъден на

...
Популярният в миналото благоевградски музикант Иван Коцев-Магията бе осъден на
Коментари Харесай

Благоевградчани почервеняха от срам като разбраха какви ги е вършил популярният музикант Иван Коцев-Магията

Популярният в предишното благоевградски музикант Иван Коцев-Магията бе наказан на 3 години условно за блудничество с 4 малолетни девойки. Присъдата бе постановена през вчерашния ден от тричеленен състав на Окръжен съд, управляван от Петър Пандев, оповестява Struma.bg.

Делото се гледа по съкратеното правосъдно разследване по искане на 63-годишния обвиняем, който призна обстоятелствата такива, каквито са изнесени в обвинителния акт, както и виновността си. Той бе упрекнат за 5 случая на блудничество в интервала декември 2015 година до февруари 2016 година, в които привиквал в дома си девойките от ромски генезис и ги карал да му вършат фелацио. В един от случаите в половата игра се присъединили две от тях.

По всяко от петте обвинявания той бе приет за отговорен, като при два от случаите бе наказан на 8 месеца условно, за другите два – на 10 месеца, а най-тежкото наказване – 2 години и половина условно, получи за „ шведската тройка “ – блудството с 2 девойки вкупом.

Съдия Пандев присъди като общо наказване най-тежкото, което усили с още половин година, и по този начин крайната присъда стана 3 години условно с 4-годишен изпитателен период. Отделно от това, благоевградчанинът, който в този момент се занимава с дребна търговия, бе наказан да заплати компенсации по 5000 лева на девойките Алисия, Бистра, Мария и Фернанда посредством техните майки и баби, които през вчерашния ден изсипаха куп обети върху подсъдимия.

Съдия Петър Пандев показа в обобщение претекстовете за присъдата, като акцентира, че се касае за жестоко засягане на публични връзки, свързани с половата цялост. Освен това подчертава, че има и специфичност в този случай и отчитайки възрастта и здравословното положение на подсъдимия, дефинира наказването като заслужено. От него ще бъде приспаднато времето, през което Иван Коцев е бил арестуван под стража. Веднага откакто е задържан, той е признал, че е имал полови заигравки с девойките, само че това било изцяло непринудено.

В кориците на следствието ще останат скрити обстоятелства, че той е бил изнудван за пари. Той си плащал за оралния секс, като даже му било препоръчано да го прави и с момче, само че откакто не се поддал на изнудването, завалели жалбите в полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР