Популярният уебсайт 9to5Google съобщи, че Google възнамерява съвсем скоро са

...
Популярният уебсайт 9to5Google съобщи, че Google възнамерява съвсем скоро са
Коментари Харесай

Google спира месинджъра Allo

Популярният уеб страница 9to5Google заяви, че Гугъл има намерение напълно скоро са закрие месинджъра Allo . Не се оповестяват аргументите за това решение, само че най-вероятно в основата е прекомерно ниският интерес към този месинджър. Към сегашен ден екипът, който работеше върху Allo, мина към един от отделите, разработващи други връзки за Android. Очакванията са, че до закриването на месинджъра нови обновявания няма да има и планът повече няма да се развива.

Гугъл анонсира Allo през месец май 2016 година и започва плана през месец септември същата година. Оттогава месинджърът получи няколко огромни обновявания, а от 2018 година можеше да се употребява и в браузъра на десктоп компютрите. Гугъл Allo употребява машинно образование и новия гласови асистент Гугъл Assistant, също обявен на Гугъл I/O 2016. Тоест, това е смарт-месинджър, който се образова с течение на времето и дава опция за бърз отговор на известията безусловно с едно допиране на сензорния екран, като независимо предлага свои разновидности на отговорите, получени от подтекста на известието. Тази функционалност се назовава Smart Reply.

Неотдавна се появи информация, че Гугъл има намерение да затвори и месинджъра Hangouts, като вместо него потребителите ще могат да употребяват Hangouts Meet и Hangouts Chat, проектирани за корпоративния сегмент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР