Популярният сериал Клюкарката ще се завърне на екрана с продължение

...
Популярният сериал Клюкарката ще се завърне на екрана с продължение
Коментари Харесай

Задава се продължение на Клюкарката

Популярният сериал Клюкарката ще се завърне на екрана с продължение на историята – това потвърдиха към този момент и от продуцентите на шоуто.

HBO Max оповестиха, че считат да основат 10 епизода като продължение на предаването, разкри Deadline. Според изданието новата част на предаването ще обхване историята 8 години след времето, когато е завършил сериалът. Тогава ново потомство от възпитаници ще се срещнат с Клюкарката.

Шоуто ще има за цел да покаже по какъв начин се е трансформирало времето оттогава насам и по какъв начин обществените медии въздействат на хората през днешния ден, сходно на задачата на истинското предаване.

По отношение на това кои от героите от предходното предаване ще бъдат част от продължението, към момента нищо не е несъмнено. Продуцентите желаят да съберат допустимо най-вече от актьорите, само че към този момент всички работят по нови планове и това ще направи завръщането им по-трудно.

Лейтън Мийстър, която беше в ролята на Блеър, сега снима сериала Single Parents, а Блейк Лайвли, предходната Серина ван дер Удсън, е бременна и фокусирана напълно върху фамилията си. Ед Уестуик, който игра Чък Бас, заема основна роля в White Gold, а Пен Бадли, който преди години се превъплъти в Дан Хъмфри, в този момент снима сериала You.

Всички от тях обаче са признавали, че не могат сигурно да кажат, че не биха пробвали още веднъж с предаването. Дори в действителност Чейс Крауфорд, прочут на феновете като Нейт Арчибалд, единствено преди седмица удостовери, че би желал да се завърне на екрана с предходните си сътрудници и да снимат продължение на сериала.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР