Популярният пуерторикански певец Рики Мартин показа за пръв път снимка

...
Популярният пуерторикански певец Рики Мартин показа за пръв път снимка
Коментари Харесай

Рики Мартин показа най-малкия си син - slava.bg

Популярният пуерторикански артист Рики Мартин сподели за пръв път фотография на 5-месечния си наследник от своя брачен партньор, художника Джуан Йосеф, предава Dir.bg.
Кадърът се появи в Инстаграм акаунта на звездата. В съпровождащия текст беше написано: "Рен Мартин-Юзеф. Младенецът у дома. "
За това, че изпълнителят ще става татко за четвърти път, стана известно през месец септември 2019 година. Тогава по време на тържествената вечеря на американската ЛГБТ организация "Human Rights Campaign " на артиста беше връчена премия за отбрана правата на гей-общността и за благотворителната му активност.

В хода на мероприятието Рики Мартин довери, че дружно със брачна половинка си Джуан Йосеф чакат дете от сурогатна майка:
"Между другото, би трябвало да разглася, че ние сме бременни и сме в очакване. Аз обичам огромните фамилии! "
През месец август 2019 година Рики Мартин за пръв път сподели фотография на щерка си Лусия, родена от сурогатна майка, напомня Българска телеграфна агенция. През 2008-а той стана татко на двама близнаци, Матео и Валентино, които се появиха на бял свят също благодарение на сурогатна майка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР