Популярният приятел на Дунав Кирил Евтимов получи неочакван подарък от

...
Популярният приятел на Дунав Кирил Евтимов получи неочакван подарък от
Коментари Харесай

Екип на Дунав отново ще радва световни футболни легенди

Популярният другар на " Дунав " Кирил Евтимов получи непредвиден подарък от футболиста на русенския тим Петър Патев. Бранителят на " Драконите “ подари собствен екип от сегашния сезон на Евтимов, с който се видяха по време на коледната отмора в родния Бургас. 

Трогнат от непредвиденият подарък Кирил е заречен, че тениската на сърцатия дунавски бранител ще се озове в ръцете на поредна легенда на международния футбол, с която бургазлията ще се срещне през 2019 година. Придобилият популярност и като " Човекът в кадър “ Евтимов не пропуща случай да разшири кръга на известните персони, пред които на драго сърце показва България в позитивна светлина, макар сложните години пред родния футбол. Давид Луиз, Робер Пирес, Джон Тери, Марсел Десаи, Маурисио Почетино, Лука Маркеджани, Нуно Гомеш, Пауло Ферейра са единствено част от звездните му другари. 

Той към този момент трансформира във почитатели на " Дунав " легендите Томас Бролин, Баудевайн " Боло “ Зенден, Патрис Локо и Венсан Герен. 

Евтимов се пробва и да помогне за съживяването на футбола в родния си град Бургас, като дава за образец точно възраждането на " Дунав ", който към този момент трети следващ сезон е с първокласен статут.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР