Популярният привърженик на ЦСКА, бивш акционер в клуба и един

...
Популярният привърженик на ЦСКА, бивш акционер в клуба и един
Коментари Харесай

Човекът на Стоичков в ЦСКА: Футболистите бойкотират Люпко, сектор Г да се кротне

Популярният последовател на ЦСКА, някогашен акционер в клуба и един от най-близките хора на Ицо Стоичков - Емил Димитров-Ротманса, разяснява пред „ Тема Спорт “ позицията на „ Сектор Г “ и представянето на тима.

„ Фенклубът на ЦСКА наброява към милион и половина души. От тях никой до момента не ми се е обадил да ми каже: „ Абе, дай да махнем Люпко “. А когато Люпко споделя, че половината футболисти не са играли, значи или тези играчи не стават за ЦСКА, или вършат организация да махнат треньора. На мен ми намирисва на чист протест. Може да си приказваме каквото желаеме, само че е реалност, че Люпко е ставал европейски клубен първенец. Значи той познанията ги има. Ако на някой Люпко не му харесва, има право да не върви на стадиона. Но фенклубът на ЦСКА не е една избрана група хора, а повече от милион души “, сподели Димитров.

„ Гледах мача с Берое и видях бездушна игра. Много от футболистите все едно ги нямаше. Евандро да вземем за пример – не споделям, че е преднамерено, само че може доста повече. А за мен Али Coy чисто и просто няма качествата за ЦСКА. Той ще е доста добър в Дунав или Витоша, само че не е за ЦСКА. За първи път си споделям обществено мнението, само че по този начин мисля аз. Може да има предпочитание, само че не и качествата, с цел да играе в този тим. Ако това е мотив за рецензия към Стойчо Стоилов, бих я подкрепил. Оттук нататък, в случай че изгонят Люпко, ще пристигна идващият, който може отново да не им изнася на футболистите. Видяхте в Лудогорец по какъв начин играчите изгониха треньора “, добави Димитров.

„ Не съм юрист на Стойчо Стоилов, само че той за неналичието на титли в последните години има виновност 20 %. Истината е следната – положителните играчи костват пари. Взимайки свободен сътрудник, е ясно, че го правиш с някакви взаимни отстъпки. ЦСКА е подобен тим, че публиката си желае купата постоянно. Явно в този момент нямаме нужната класа. Друг е въпросът в какви мащаби му е разрешено на Стойчо да работи чисто финансово “, сподели още Димитров.

„ Всичко в този момент е в ръцете на управлението да реши кой е по-голям – Люпко или част от футболистите. За мен нищо толкоз съдбовно не се е случило. Има още доста директни мачове. Такава разлика се стопява. Направи ли се тим, много бързо може да се редуцира. А за мен би било добре фенклубът да се поуспокои. Срамно е да има 1000-1500 души аудитория на „ Армията “. С малко напор от треньора, играчите и управлението нещата могат да се трансформират “, коментира още Емил Димитров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР