Популярният покрай историята с кризата с Първа инвестиционна банка преди

...
Популярният покрай историята с кризата с Първа инвестиционна банка преди
Коментари Харесай

Осъден за наркотрафик популярен бивш полицай най-после е в ръцете на МВР

Популярният около историята с рецесията с Първа капиталова банка преди към този момент 4 години някогашен служител на реда Венцислав Атанасов Ангелов, с прякор Чикагото, е бил предаден на Министерство на вътрешните работи от немската полиция.
49-годишният мъж бе разгласен за интернационално търсене на 1 февруари 2016 година, въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура - Русе от януари 2016 година. Заповедта беше издадена, с цел да излежи Чикагото присъда в размер на 3 години и 6 месеца отнемане от независимост за противозаконен трафик на опиати, издадена от Окръжния съд в Русе. Венцислав Атанасов Ангелов е бил арестуван в Кипър през 2008 година по отношение на трафик на хероин, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
Преди няколко месеца, в края на януари, Чикагото се появи в ефира на Нова телевизия и даде изявление от Испания. Той разгласи, че не е наказан за наркотрафик, а малкия екран беседва с него в качеството му на един от стотиците с ефикасни присъди, търсени от Министерство на вътрешните работи, с цел да ги устоят.
Във връзка с медийните изяви на Ангелов е осъществена преписка с способените испански управляващи, в това число посредством офицерите за връзка. Ангелов е арестуван на 29 март тази година в Лимещайн, Германия.
Кой е Венцислав Ангелов
Ангелов е татко на Йордан Бонев, по-известен като дясна ръка на Бисер Миланов-Петното, който нашумя около митингите против кабинета " Орешарски ". Тогава Миланов се срещаше с премиера Пламен Орешарски в качеството си на представител на гражданското общество.
През 2014 година Чикагото беше задържан от ДАНС поради " злонамерена офанзива против огромна българска банка ". Това се случи след банкрута на КТБ и по времето, когато имаше всеобщо евакуиране на депозити от Първа капиталова банка. Тогава от ДАНС оповестиха следното при ареста на Чикагото: " Чрез профила си във Фейсбук и посредством клип, качен в YouTube, лицето е разгласило информация, съдържаща злонамерена офанзива против огромна българска банка и апели за събаряне на валутния ръб ". Ангелов има присъди за контрабанда и данъчни закононарушения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР