Популярният певец Дичо направи истински фурор в шоуто Като две

...
Популярният певец Дичо направи истински фурор в шоуто Като две
Коментари Харесай

Дичо след фурора в Капките като Сашо Роман: Тази вечер ще си сипя една ракия и ще спя щастлив

Популярният артист Дичо направи същински възторг в шоуто " Като две капки вода " нощес и го завоюва с осъществяването си на " Побелях и одъртявам " в облика на Сашо Роман.

``
реклама

" Хубава ария, със сърце и душа изпята. Доволен съм, че всички най-сетне гласоподаваха за мен. Тази вечер ще дремя благополучен, ще си ръся една ракия. Шарена е цялата палитра - първо бях в облика на двама тъмнокожи реализатори, след това Силвия Кацарова, в този момент Сашо Роман, а идващият път ще съм Дони. Това е най-великото, че живееш една седмица с този облик. В момента познавам Сашо Роман доста добре, без да се познаваме действително. Предстои ми да опозная доста добре и Дони. Това шоу ни дава една непосредственост. С сътрудниците сме доста близки ", сподели Дичо.

Той разкри, че не гледа телевизия и по тази причина не е знаел какъв брой мъчно ще му е в " Капките ". " Даже в този момент жена ми непрекъснато ми натякав - нали ти споделих, че това предаване е друго и ще ти бъде мъчно ", показа той в предаването " На кафе ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР