Популярният офис пакет Microsoft Office 365 разчита на изкуствен интелект

...
Популярният офис пакет Microsoft Office 365 разчита на изкуствен интелект
Коментари Харесай

Microsoft добавя повече AI функционалности в Office 365

Популярният офис пакет Microsoft Office 365 разчита на изкуствен интелект (AI), основан на облачна инфраструктура, от години. Сега компанията доразвива своя артикул и в допълнение към новите когнитивни усъвършенствания в персоналния помощник Cortana и търсачката Bing компанията ще заложи и няколко новаторски инструмента в Word, Excel и Outlook, с цел да помогне на потребителите да извлекат максимума от своите данни, организационно наличие и така нататък

По време на събитие, отдадено на развиването на AI, което се организира в сряда в Сан Франциско, софтуерният колос показа Office Insights - машинно образование, което ще проучва данните от електронните таблици в Excel и на тази база ще основава конфигурационни таблици и диаграми на трендовете. " Данните са необикновено скъпо нещо, само че единствено при положение, че можете да извлечете някакви заключения от тях " , разяснява Роб Хауърд от Microsoft.

Той също по този начин подчертава върху новата опция на текстообработващата стратегия Word да преглежда документи и имейли на вашата организация в търсене на акроними, характерни за сферата ви на работа. По този метод Word ще има достъп до всевъзможни документи, електронни таблици и презентации на компанията , без да се постанова да затваряте материала, върху който работите. Това ще ви разреши да включвате диаграми от Excel в досието си в PowerPoint, без да се постанова да търсите в корпоративния интранет. Компанията също по този начин възнамерява да пусне инструмент, който да акцентира “елементите за действие” (набор от задания, които би трябвало да бъдат осъществени вследствие на среща или получено задание) в имейлите през Outlook, с цел да можете да реагирате в придвижване, когато това се постанова.

Всички тези нови функционалности, несъмнено, ще разчитат на облачни калкулации за обработка на информацията. Това оказва помощ на Microsoft да прибавя функционалности в придвижване. Пример за това е инструмента за планиране в PowerPoint, който може да сътвори цялостна презентация от елементарен лист с точки и подточки (булети). " Облакът фактически форсира нашия прогрес ", безапелационен е Хауърд и прибавя: " Ние сме в положение да вземем доста от тази функционалност и да я доставим разполагаем на крайните консуматори по-бързо. "
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР