Популярният месинджър WhatsApp тества версията на приложението за iPad. За

...
Популярният месинджър WhatsApp тества версията на приложението за iPad. За
Коментари Харесай

WhatsApp официално идва за iPad

Популярният месинджър WhatsApp тества версията на приложението за iPad. За това написа Phone Arena.

Коя версия на WhatsApp е подобаваща за iPad?

Според източника, последната бета-версия на WhatsApp, която беше пусната в Test Flight под номер 23.19.1.71, се оказа съвместима с iPad. Досега не беше допустимо да се конфигурира iOS приложението на Apple таблетите, което докара до доста копия на WhatsApp в App Store.

Потребителите чакат тази опция в продължение на 14 години – толкоз дълго съществува месинджърът.

Досега WhatsApp поддържаше единствено iOS и MacOS. От 2009 година насам потребителите се оплакват, че разработчиците съзнателно пренебрегват iPadOS. Ето че години по-късно представителите на месинджъра отстъпиха.

Какво да извършите, след изтеглянето на WhatsApp в iPad?

След изтеглянето на бета-версията на iPad, приложението демонстрира QR-код, след сканиране на който се свързва с главното устройство — да вземем за пример iPhone. Всички ваши разговори и чатове се качват от сървъра и можете да продължите да ги употребявате на таблета, с цел да споделяте в месинджъра. Помощната стратегия работи на цялостен екран, което значи, че е приспособена особено за iPad.

За страдание, към момента не е допустимо да регистрирате iPad в WhatsApp като независимо устройство — най-вероятно такава опция няма да бъде налична по време на стартирането на тази версия. Таблетът може да бъде единствено обвързвано устройство, тъкмо като компютъра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР