Популярният китайски производител Huawei е готов със своя нов смартфон

...
Популярният китайски производител Huawei е готов със своя нов смартфон
Коментари Харесай

Huawei Mate SE: нов смартфон с двойна камера и без странични рамки на екрана

Популярният китайски производител Huawei е подготвен със своя нов смарт телефон Huawei Mate SE с безрамков екран и двойна съществена камера.
Анонсът на новия Huawei Mate SE се чака да се състои по време на събитието MWC 2018. Засега няма техническа информация за новото мобилно устройство, с изключение на неговия индустриален показател – BND-L34 . Но за сметка на това са оповестени неговите качествени фотоси, показващи външния тип на телефона и неговите особености. Вижда се, че новият телефон доста наподобява на модела Honor 7X.



На фотосите се вижда, че новият смарт телефон на Huawei има екран със съответствие на страните 18:9, което анализаторите назовават безрамков екран. Няма информация за размера на диагонала, само че може да се реши, че той е 4,6 инча. Корпусът на устройството е изработен от метал, а на задния панел е сложена двойната съществена камера с хоризонтално разположение на датчиците, както и скенера за пръстови отпечатъци с кръгла форма. Традиционно за Huawei, чака се висококачествена оптика. Телефонът ще употребява операционната система Android 8.0 Oreo, надградена до EMUI 8.0.

Официалният анонс на новия Huawei Mate SE се чака по време на изложбата MWC 2018, оповестена за 26 февруари, която ще продължи до 1 март тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР