Популярният журналист от БНТ Бойко Василев е влюбен като ученик

...
Популярният журналист от БНТ Бойко Василев е влюбен като ученик
Коментари Харесай

Бойко Василев вече не крие любовницата си, която го разведе

Популярният публицист от Българска национална телевизия Бойко Василев е влюбен като възпитаник и към този момент не крие дамата до себе си. От април предходната година водещият на „ Панорама ” е в бракоразвод с юристката Адриана Петрова поради нова любовна спекулация, научи HotArena.

Журналистът заряза брачната половинка и фамилията си поради продуцентката на утринния блок на държавната телевизия Албена Колчакова, а към днешна дата любовта им е все по този начин мощна и сантиментална.

В понеделник преди обед Албена и Бойко се разделяха на столичната улица „ Раковска ” в продължение на половин час, видяха папараците на " Уикенд ". Макар че работят в една и съща телевизия, уговорките на Колчакова като продуцент включват и работни срещи. Двамата с Бойко вървяха хванати за ръце, а когато наближиха една от постройките, застанаха на сянка под нея. Без да се тормозят от минувачите, водещите се прегръщаха като влюбени младежи. Преди да поеме по задания, на изпроводяк брюнетката буйно разцелува 47-годишния публицист и му заръча по-късно обезателно да й се обади.

Доскоро Бойко Василев се кълнеше, че в никакъв случай не е имал рецесии в фамилията си, само че предходната пролет пристигна моментът, в който с някогашната му жена към този момент не можеха да се гледат. Водещият на обзорно-политическото предаване пръв  подал молба за бракоразвод. Тъй като двамата с Адриана не можели да се схванат по някои имуществени въпроси, бракоразводното им дело се проточило прекомерно дълго.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР