Популярният изпълнител Брайън Адамс ще изнесе концерт в Пловдив. Канадската

...
Популярният изпълнител Брайън Адамс ще изнесе концерт в Пловдив. Канадската
Коментари Харесай

Брайън Адамс с концерт в Пловдив

Популярният реализатор Брайън Адамс ще изнесе концерт в Пловдив. Канадската звезда ще зарадва своите фенове на 14 ноември 2019 в Многофункционална спортна зала „ Колодрума “.
Концертът ще е първото посещение на звездата в Пловдив. Шоуто ще бъде част от международното турне " Shine A Light ", в поддръжка на едноименния четиринадесети студиен албум на Адамс.
Брайън Адамс е един от най – сполучливите музиканти в международен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в ранглисти в над 40 страни и голям брой разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава към този момент повече от 30 години.
Българската аудитория ще може да чуе онлайн най-големите му шлагери " Run To You ", " Everything I Do (I Do It For You) ", " Please Forgive Me ", както и песни от новия албум на музиканта. " Shine A Light " е последният четиринадесети студиен албум на звездата. Той излезе на пазара на 1 март 2019 и дебютира преди всичко в канадската ранглиста Canadian Albums Chart. Едноименният сингъл към албума, Брайън Адамс написва взаимно със сензацията Ед Ширийн, като досега парчето има над 750 хиляди гледания в Youtube.
Концертът се реализира с поддръжката на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година. Билетите са в продажба от на следващия ден - 11 юни от 10:00 часа и могат да бъдат закупени на всички каси в Пловдив в мрежата на Ивентим, в партньорските каси на мрежата, както и онлайн на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР