Популярният хотелски комплекс SPS в Пловдив ще бъде разширен с

...
Популярният хотелски комплекс SPS в Пловдив ще бъде разширен с
Коментари Харесай

Един от големите хотели в Пловдив ще има нова 16-етажна сграда

Популярният хотелски комплекс SPS в Пловдив ще бъде уголемен с нова 16-етажна постройка и съвременен бизнес център. Инвестицията на стойност 6 млн. евро ще добави към хотела 200 нови стаи, огромен СПА център с басейн, фитнес и релакс зона.

През лятото комплексът бе платен от компания " Хотел Пловдив 2019 ", в която съществени акционери са водещите локални строителни компании " Подем " и " Щром ", оповестяват от компанията.

 Снимка 393447
Източник:

В момента тече главен ремонт на комплекса, като към този момент са реновирани над половината от 130-те стаи, конферентните зали, фоайето и паркинг пространството.

Предстои главен ремонт и разширение на един от заведенията за хранене и на нощния бар. Ремонтите действия би трябвало да приключат до края на годината и ще костват 950 000 лв..

 Снимка 393449
Източник:

" Комплексът не е спирал да работи, модернизирането се прави поетапно. Ремонтира се етаж по етаж, като по този метод не се нарушава спокойствието на гостите ", изяснява изпълнителният шеф на SPS Георги Динков.

Хотелът разполага с една от най-големите леглови бази в града, с потенциал да настани 193 души. Той предлага и опция за конгресен туризъм - има 2 конферентни зали за по 50 индивида и една зала с потенциал от 100 индивида.

 Снимка 393450
Източник:

Kомплекс SPS, който се намира на 2 км от центъра на Пловдив, предлага и над 100 офиса с друга величина. Реновирането им е съгласно условията на наемателя и се прави до 20 работни дни, показва Росица Благоева, шеф на офис центъра.

От екипа акцентират, че SPS е един от дребното хотели в България, който разполага със зарядна станция за електрически автомобили. Паркингът, закрит и открит, е със 140 паркоместа, като е подобаващ и за маневриране на огромни рейсове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР