Популярният холивудски актьор Ръсел Кроу стана с 3 млн. по-богат

...
Популярният холивудски актьор Ръсел Кроу стана с 3 млн. по-богат
Коментари Харесай

Ръсел Кроу разпродаде свои вещи за 3 млн. долара под надслов "Изкуството на развода"


Популярният холивудски артист Ръсел Кроу стана с 3 млн. по-богат единствено за няколко часа. Това заяви в неделя формалният представител на австралийския клон на аукционната къща "Сотбис", обобщавайки резултатите от извършения предходният ден търг в Сидни, на който бяха разпродадени персонални движимости на Кроу и атрибут от филмите, в които е взел участие.

"Продадени бяха близо 85% от общо 226-те лота за общата сума от 3 719 963 австралийски $ (приблизително 2,9 щатски)", разгласи представителят на "Сотбис Австралия".

По предложение на звездата аукционът беше наименуван "Изкуството на развода" - въпреки всичко края на предходната година Кроу завърши дефинитивно 6-годишния си бракоразвод с австралийската актриса Даниел Спенсър, оставяйки й доста крупна сума в името на спокойствието си.

Сред детайлите, които провокираха максимален интерес измежду купувачите и в последна сметка се продадоха за сума, доста по-висока от първичната бяха - цигулката на капитан Джак Обри на кино лентата "Господар и пълководец: Далечният завършек на света" за 135 хиляди долара; алуминиев меч Maximus и бутафорна каляска от кино лентата "Гладиатор" - надлежно за 85.4 хиляди и 79,3 хиляди долара; както и дървеният меч, с който Кроу се учи да се бори по време на фотосите на "Гладиатор" за 24.4 хиляди $.

Актьорът бе извънредно удовлетворен от резултатите от търга, наричайки ги "добър подарък на рождения си ден" (На 7 април Кроу навърши 54 години - бел. авт).

"Не е по никакъв начин неприятна облага за пет часа работа", похвали се шеговито той в "Туитър". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР