Популярният холивудски актьор и музикант Джони Деп и рокаджията Алис

...
Популярният холивудски актьор и музикант Джони Деп и рокаджията Алис
Коментари Харесай

Джони Деп, "Аеросмит" и Алис Купър - на една сцена

Популярният холивудски артист и музикант Джони Деп и рокаджията Алис Купър участваха в джем сешън с групата "Аеросмит " на церемония вечеря в Лос Анджелис в чест на 50-годишнината на състава, предава Ройтер.

Купър, Деп и китаристът на бандата Джо Пери са част от музикалния план "Холивуд вампайърс ", напомня организацията.

На гала-вечерята се изявиха и други музиканти, които пяха шлагери на "Аеросмит ". Сред тях личаха имената на "Фу файтърс ", Сами Хагар и Джон Леджънд, който беше разгласен за персона на годината от благотворителната организация на американската звукозаписна академия "Мюзикеърс ". В рамките на спектакъла бяха събрани средства на стойност 6 милиона $. Те ще отидат за здравните грижи на представителите на музикалния бизнес, нуждаещи се от материална помощ.

Водещ на гала-вечерята беше комикът Ръсел Бранд.

Той пусна няколко смешки по адрес на фронтмена на "Аеросмит ", 71-годишния Стивън Тайлър. "Той е може би най-сексапилният 70-годишен дъртак в историята ", установи Бранд.

"Аеросмит " се образуват през 1970 година в Бостън и тяхното желание е било да бъдат имитация на английската тайфа "Ролинг стоунс ", като черпят ентусиазъм от хард рока и блуса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР