Популярният футболист и плейбой от близкото минало Мартин Станков, който

...
Популярният футболист и плейбой от близкото минало Мартин Станков, който
Коментари Харесай

Вдовицата на Кюлев сложи охрана на любовника си! Ще се изненадате от какво го пази

Популярният футболист и плейбой от близкото минало Мартин Станков, който размени разстреляния банкер Емил Кюлев в леглото на брачната половинка му Весела още преди тялото му да е изстинало, към този момент се движи с тежка защита, научи „ Уикенд ”.

Преди броени дни 43-годишният видинчанин обикаляше по Северното Черноморие съпровождан от едрогабаритни телоохранители. След като почнал да носи купата втори мъж на вдовицата на Емил Кюлев, някогашният ритнитопковец се развихрил. Легенди се носят за хазартните пристрастености на Станков, който съумял да стопи наследството на богатата вдовица. Според всемирски хроникьори, брачният партньор на банкерската вдовица харчел с шейхски обсег благосъстоянието й по казината. Станков обикалял елитни игрални домове из най-престижните европейски курорти и пръскал на вечер стотици хиляди долари.

За да го държи под око, 42-годишната Весела му назначила защита. Двамата гардове имали за задача да пазят Мартин не от нападение, а от комарджийската му краста. Дебеловратите мъжаги на всички места го следвали по петите и бдяли мъжът на шефката им да не хлътне в някоя игрална зала с машинки за покер или пък в някое
казино.

След убийството на Кюлев вдовицата му минаваше за най-богатата дама у нас. Банката и застрахователното сдружение ДЗИ бяха продадени за общо 343 млн. евро на две разнообразни компании. Курортът „ Ривиера “ остана благосъстоятелност на семейството – на Весела и тримата синове на починалия банкер. Лошите финансови ходове на Мартин Станков и прословутото му разсипничество обаче съществено стопиха положението на Кюлева. За да избави последните остатъци от империята си, вдовицата натирила Мартин. Дълго време някогашният футболист се скитал несретник из Швейцария. Според слуховете, той се прехранвал като админ в швейцарски хотел.

Мартин и Весела сключили брак преди 7 години, само че връзките им били на приливи и отливи поради необятните пръсти на някогашния състезател. Преди 10 години някогашният състезател бетонирал ситуацията си откакто Кюлева му родила щерка. Тя обаче изгубила доста пари около безумните капиталови проекти на мъжа си. Върхът бил, когато една година след сватбата им през 2011 година Станков предложил на Кюлева да закупи бумаги от гръцкия държавен дълг. Тогава бизнес дамата претърпя жестоки загуби, като съгласно профилираните издания тя е олекнала с над 80 млн. евро. Неуспешната финансова интервенция се оказала най-жестокия удар по активите на Весела, защото малко по-късно южната ни съседка разгласи банкрут. Съответно книжата се трансформирали единствено в голи хартийки.

След това Весела се преместила да живее в пространно имение на брега на Женевското езеро.  За да се избави от неприятни вложения в страната ни, Весела Кюлева почнала да купува парцели в Швейцария и на Лазурния бряг, с цел да може да избави парите, изчезващи сред необятните пръсти на някогашния футболист. Върхът на нахалството му било да си купи златен часовник за 170 000 евро.  Заради неразумните вложения през последните години,  финансисти посъветвали Кюлева да спре да пръска пари по неудачни бизнес планове и да заживее от лихви и по-консервативни вложения в нискорискови скъпи бумаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР