Популярният фен на ЦСКА Асен Мечката коментира бойкота на организираните

...
Популярният фен на ЦСКА Асен Мечката коментира бойкота на организираните
Коментари Харесай

Популярен фен на ЦСКА за бойкота: Това не е начин, жестоко се отвратих!

Популярният почитател на ЦСКА Асен Мечката разяснява протеста на проведените последователи. През този сезон те не посещават мачове на тима. 

Ето какво написа той на стената си във " Facebook ":

" Ще го кажа по този начин: С тази отровена атмосфера и цялата отрицателна сила, с която заливаме обичания ни тим, си е цяло знамение, че имаме толкоз победи, и към момента сме директен съперник за купата! Вече не съм сигурен кой е по-вреден за ЦСКА и без да извинявам Гриша Ганчев или слабата игра на тима, желая да погледнем към нас, и нашите думи и дейности, с които мачкаме сами себе си и съсипваме връзките посред ни. Единство, което е градено с години, като даже отблъскваме цяло потомство и го предоставяме на враговете ни!
 Снимка 384889
Източник:

И всичко това в интервал, в който всички те се надигат, подготвени да ни заличат. А ние освен не се браним, а даже им предоставяме всичко на тепсия, дори не е нужно да ни търсят недостатъци, тъй като ние сами си ги вадим на показ.

Та, не знам към този момент какво става и какъв кеф им дава на някои да се държат с останалите като с врагове и да се поставят над всичко и всички, та даже над ЦСКА, само че очевидно това не беше и не е метод. Така единствено отблъскваме и се нареждаме до всички вредители, довели ни до това състояние, а би трябвало да е противоположното!

Аз съм един от отблъснатите. Жестоко се отвратих и изгубих ентусиазъм, а и религия. В тези към мен, обаче. Заради това и взех решение да драсна още някой ред, макар, че несъмнено ще скърбя още веднъж. Но това е дълг! Пък нима светне лампичката, на който би трябвало, и повече хора се осъзнаят, че сами се копаем сега!

Липсата на почитание и разговор посред ни са пагубни, както и самозабравянето! Повтарям - не извинявам всички неточности и разочарования от Гриша Ганчев и от тима, само че към днешна дата се нареждаме до вредителите на ЦСКА! Нямаме право. Още повече, като се огледаме към днешна дата в какви противников времена се намираме!

Притеснението ми е, че щом на мен повлия цялата тази безочливост и завист посред ни, значи е доближат лимит! Чувството, което ме е водило към стадиона, постоянно е било обич, не е ненавист. А пък чувството за вътрешен мир, за нещо свято, връзки на друго равнище, мощност, великолепие, приятелство, ме караха да се връщам и да желая още. А къде са те в този момент? Кой ще желае да е част от това?! Играта е краткотрайна, притежатели се сменят, само че Уважение и Доверие мъчно се връщат! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР