Популярният датски футболист Никлас Бендтнер беше осъден на 50 дни

...
Популярният датски футболист Никлас Бендтнер беше осъден на 50 дни
Коментари Харесай

Виновен! Лорда ще трябва да лежи в затвора

Популярният датски футболист Никлас Бендтнер беше наказан на 50 дни затвор поради побой над таксиметров водач в Копенхаген. Става дума за случай от септември. Бившият състезател на Арсенал беше приет за отговорен по обвиняването, че първо не е носил колан по време на транспорта, след това е напуснал таксито дружно със своята другарка, не е платил желаната от водача сума, блъснал го е в лицето и го е ритнал. Лорда изясни, че лидерът на колата не е следвал неговите указания за транспорт, което е провокирало експанзията му.

" И двамата вдигнахме ръце, а аз го ударих първи ", призна той, представен от телевизия ТВ2. Отделно от формалното обвиняване, таксиметровият водач добави пред съда, че е хвърлил празно шише от “Кока-Кола” към Бендтнер, откакто футболистът е отказал да заплати.

Nicklas Bendtner has been sentenced to 50 days in prison for assault after breaking a taxi driver's jaw after a night out in September...

CRAZY! pic.twitter.com/jbTflw2zbl
— The Sportsman (@TheSportsman) November 2, 2018
Нападателят, който сега играе за Розенборг, добави, че е бил псуван, чувствал се е в заплаха и по тази причина е нападнал с юмруци. Вследствие на случая неназованият таксиметров водач е със счупена челюст.

Защитата на Бендтнер ще апелира присъдата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР