Популярният будистки учител Далай Лама е разработил тест, чрез който,

...
Популярният будистки учител Далай Лама е разработил тест, чрез който,
Коментари Харесай

Тест на Далай Лама сбъдва желание

Популярният будистки преподавател Далай Лама е създал тест, посредством който, като се изключи че можем сами да изследваме личността си, можем да осъществим и едно от нашите стремежи.

Преди да започнете да отговаряте на въпросите от теста, запишете някъде обичаното си число и обичания си ден от седмицата и намислете предпочитание, което в действителност желаете да се сбъдне.

След това преминете към теста, като би трябвало да отговаряте на въпросите поредно и да не поглеждате смисъла на знаците, с цел да си дадете най-точна визия за вашата същина.

При първата част от теста би трябвало да подредите пет животни от първо до пето място според личните си инстинкти и схващане. Животните са крава, тигър, овца, кон и свиня.

 Желание

В идната част от теста против препоръчаните думи би трябвало да напишете спомагателни понятия, които съгласно вас най-пълно характеризират всяка една от думите. Думите са куче, котка, плъх, кафе и океан.

В последната част на теста против препоръчаните цветове би трябвало да напишете името на човек, който свързвате със съответния цвят. Цветовете са жълт, оранжев, червен, бял и зелен.

Тълкуване на понятията:

В първата част от теста подреждате вашите цели, като преди всичко стои това, което е най-важно за вас. Кравата символизира кариерата, тигърът – гордостта, овцата – любовта, конят – фамилията, свинята – парите.

 Тест на Далай Лама сбъдва предпочитание

Във втората част на теста понятията против кучето разказват вашата персона, котката – вашата половинка, плъхът – вашите неприятели, кафето – отношението ви към секса и океана – отношението към личния ви живот.

В третата част от теста против жълтия цвят стои името на човек, който в никакъв случай няма да забравите. Срещу оранжевия цвят стои най-хубавият ви другар, против аления – индивидът, в който сте влюбен, против белия – сродната ви душа, а против зеления – човек, който постоянно ще помните.

След като разберете смисъла на теста, би трябвало да се върнете към обичаното си число и обичания си ден. Любимото ви число демонстрира на какъв брой индивида би трябвало разпространите теста, с цел да се сбъдне желанието ви, а денят от седмицата – по кое време ще се сбъдне желанието.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР