Популярният британски музикант Елтън Джон е имал проблеми с придвижването

...
Популярният британски музикант Елтън Джон е имал проблеми с придвижването
Коментари Харесай

Елтън Джон: Оцелях по чудо, трябваше да се науча отново да ходя

Популярният английски музикант Елтън Джон е имал проблеми с напредването преди две години и още веднъж е трябвало да се научи да върви, заяви уеб сайтът "Контактмюзик ".

72-годишният артист станал жертва на рискова зараза след претърпяна интервенция, обвързвана с рак на простатата. Сър Елтън си призна, че той по знамение оживял.

"Трябваше да се науча още веднъж да вървя, бях доста болен! Помолих се да не умра, тъй като желаех още веднъж да видя децата си. Слава Богу оцелях и в този момент съм добре! ", доверява музикантът.

Елтън Джон анулира концерт

Елтън Джон траял с гастролите, даже когато се чувствал извънредно зле. "На сцената в Лас Вегас изпитвах голяма болежка. Течност се беше събрала под дебелото ми черво. Все отново изнесох концерта, носейки пелени след интервенцията. Помислих си - какво ли би си споделила публиката, в случай че знаеше, че сега се изпускам по дребна потребност! "

Елтън Джон направи тези самопризнания в шоуто на Греъм Нортън по Би Би Си. Той загатна, че оставил доста елементи от себе си по болнични заведения - коса, сливици, простата, апендикс, бъбречни камъни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР