Популярният благоевградски сводник Мартин Филипов - Дебелия влезе днес за

...
Популярният благоевградски сводник Мартин Филипов - Дебелия влезе днес за
Коментари Харесай

Майката на Марто Дебелия в съда: Тия к*рви му съсипаха живота, толкова е наивен и добър

Популярният благоевградски сводник Мартин Филипов - Дебелия влезе през днешния ден за следващ път в правосъдна зала по делото за трафик на хора за полова употреба, заведено след сигнали на девойки, които той е принуждавал да проституират. Днес делото бе отсрочено заради болест на един от членовете на правосъдния състав и бе планувано за 14 юни, съобщи struma.com.

Филипов дойде в съда с полицейски ескорт, облечен с крещяща шарена риза, вид Хавай, понадебелял макар страданието, което описваше зад килиите преди време. Посрещна го майка му, която още като го видя, взе да подрежда " Тия к.. ви му унищожиха живота, те си желаят некои неща, той им е отговорен, използваха го, доверчив е и е добър ", редеше дамата пред залата.

Съдът дефинира новата дата за процеса и заяви, че ще бъдат призовани още трима очевидци - служители на реда и още някои девойки.

Както БЛИЦ заяви, Дебелият бе задържан по време на " работа " в един от благоевградските хотели, карцерът бе плануван, защото дни преди този момент в полицията са постъпили тъжби от проститутки, които с изключение на Мартин Дебелия, оповестиха, че и двама благоевградски служители на реда са в " кюпа ", опънали чадър над сводника.

Бяха арестувани и антимафиотът Петър Кънев и криминалиста Ст. Филипов, които уговаряли девойките да отдръпват жалбите си против сводника, възползвайки се от служебното си състояние. Сензационен бе карцерът на Мартин, той през целия ден седнал съм под едно дърво наоколо до хотела, да го видят всички, до момента в който служителите на реда си свършат работата.

На първите съвещания по случая правилен негов пазач бе дамата, от която той има дете, настоящата продажница Гергина - Гери. Тя " разплака " съда и всички в зала с обясненията си в обич към Мартин и съобщи, че девойките с жалбите лъжат, измислят си и т. н. В следствие обаче родата на Мартин изгони Гери от къщата му и тя се обърна на 180 градуса. В момента Гери продължава да работи, само че без сводника си. Мартин Филипов излежа и присъда във Франция за сходно закононарушение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР