Популярният английски фризьор Салваторе Лерна се разгневи и посочи коя

...
Популярният английски фризьор Салваторе Лерна се разгневи и посочи коя
Коментари Харесай

Фризьор настръхна срещу нова мода, която съсипва косата

Популярният британски коафьор Салваторе Лерна се разгневи и уточни коя е най-грубата неточност, която унищожава косата на дамата.

„ Не мога да схвана що за дивотия е това. Гледам, че всяка блогърка в TikTok се пробва да пробута тая полуда “, ядосва се коафьорът, който работи в лондонския знаменит салон The Bohemians, написа jenata.blitz.bg.

По думите на фризьора въпросната „ разкрасителна процедура “ нито е разкрасителна, нито е потребна, а е единствено рискова за косата.

„ Това е най-голямата неточност, която унищожава косата “, споделя той.

Салваторе Лерна споделя по какъв начин потребителите на обществената мрежа почнали всеобщо да нанасят парфюм върху пресата за изправяне или накъдряне, тъй че по време на оформянето косата придобива друг колорит.

Експертът акцентира, че разказаният способ не оцветява косата. Освен това може да навреди на структурата на косъма.

„ Парфюмът съдържа разнообразни химикали и алкохол, който при изгаряне отстранява протеина от косата. Това води до тяхната сухота и трошливост. Също по този начин, по време на тази процедура, влагата и естествените масла се отстраняват от косъма и затова той изтънява и става предразположен на рухване.

Не го правете това – рисково е, нездравословно е, а и е безсмислено – косата ви няма да мирише повече от тая нелепост “, предизвестява фризьорът Салваторе Лерна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР