Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна

Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна ...

От екипа на Любо Нейков се фукат: Бием по рейтинг Слави!.

Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна до изпипан през годините безотказен трик за привличане на рейтинг – нахлузи дамски дрехи XXXL размер и се превъплати в абсурдна женска роля в шоуто "Комиците и приятели".

Новият сезон на "Комиците" стартира този понеделник от 22 часа вечерта в ефира на Би Ти Ви, заменяйки "Шоуто на Слави" в дните от понеделник до сряда, припомня лупа.бг. И този път 47-годишния Любо Нейков може да бъде видян вечерта на тв екрана, пременен като жена, макар негови близки да твърдяха уверено съвсем доскоро, че популярният комик вече не желае да разсмива тълпата в образите на Ненка, кака Радка, Ани Салич...

"За съжаление рейтингите показват, че "Комиците" се гледат най-много, когато има скеч, в който Любо Нейков представя женски образ. Той самият вече се срамува от тези си роли, но същевременно е амбициран да се докаже като достоен заместник на Слави Трифонов в националния ефир", чистосърдечно признава служител в продуцентската фирма на Любо Нейков и Евтим Милошев.

Засега от Би Ти Ви не са направили сравнителен анализ кое шоу се гледа повече – дали последните епизоди от "Шоуто на Слави", предаване, приключило завинаги на 31 юли, или пък новите издания на "Комици и приятели". От екипа на Любо Нейков обаче се фукат из коридорите на първата частна телевизия: "Бием по рейтинг Слави!".

Източник: varna24.bg