Популярните звездни личности обикновено са твърде отдадени на кариерата и

...
Популярните звездни личности обикновено са твърде отдадени на кариерата и
Коментари Харесай

Кои са звездите, замразили свои яйцеклетки или ембриони

Популярните звездни персони нормално са прекомерно отдадени на кариерата и стремежите си за триумф. И постоянно слагат професионалните отговорности над персоналния живот. Затова може да предположим какъв брой е мъчно за тях да градят проекти за семейство и изключително пък за раждане, и развъждане на деца.
 Репродуктивното стареене, NMN, молекулата NAD и може ли да забавим процеса
Може ли да върнем обратно репродуктивния часовник

Годни яйцеклетки на напреднала възраст

Утешителното обаче е, че живеем във времена, в които родителството може да бъде отлагано за една по-късна възраст. В помощ на това идва медицината и опцията за заледяване на яйцеклетки и даже ембриони (вече оплодените яйцеклетки).

И в случай че за елементарните хора това не е желана алтернатива, с изключение на поради медицински индикатори, звездите постоянно прибягват до сходни разновидности. Ако сме любопитни да разберем повода, поради която го вършат, дано забележим какво споделят по въпроса от She knows.

Kортни Kардашиян

43-годишната риалити звезда има три деца с някогашния си брачен партньор Скот Дисик и даже не е сигурна, че с днешна дата би желала да има още.
 Снимка 611590

Преди някого години обаче, под въздействие на сестрите си Клои и Ким, и сходно на тях, Кортни взема решение да замрази няколко от своите яйцеклетки. Предвид обстоятелството, че преди близо година подписа брак с Травис Баркър, може би това не е била неприятна концепция. Както самата звезда неотдавна показа, " в този момент това ѝ носи успокоение, тъй като в никакъв случай не се знае ".

Парис Хилтън

Богатата наследница не е криела, че има 20 замразени ембриона със брачна половинка си Картър Реум. Двойката стартира да мисли за деца още преди пандемията от Ковид-19 - когато светът беше затворен и хората бяха заети да вършат самун, Парис планираше напълно други неща.
 Снимка 611589

И неотдавна, през януари, двойката се похвали със своя първи правоприемник, роден посредством сурогатна майка. Парис обаче продължава да се подлага на лекуване. Наскоро тя показа, че всичките 20 замразени ембриона са мъжки, а тя е решена някой ден да има щерка.

Клои Кардашиян

През 2021 година Клои обществено разкри, че е замразила яйцеклетките си един път и даже се е подложила на инвитро оплождане, защото доста е желала да има още едно дете, с изключение на щерка си Тру. За страдание, от съхранените 12-14 яйцеклетки нито една не оцелява. И звездата стартира процеса още веднъж.
 Снимка 611588

В последна сметка, тя също прибягва до услугите на сурогатна майка и синът ѝ, чието име към момента не оповестено, е към този момент факт. Момченцето наскоро навърши седем месеца.

Барбара Буш

Дъщерята на американския президент Джордж У. Буш е замразила яйцеклетките си още преди да срещне сегашния си брачен партньор Крейг Койн. Тогава Барбара е била на 39 години и е била решена да бъде даже самотна майка, само че наложително да има собствен правоприемник.
 Снимка 611585

За благополучие, тя среща брачна половинка си през 2018 година и към този момент имат едно дете.

София Вергара

Ембрионите на колумбийската актриса и модел се трансфораха даже в мотив за правосъдна борба през последните години. Тя ги замразява през 2013 година, още до момента в който е дружно с приятеля си Ник Льоб, с концепцията да ги употребяват в бъдеще за инвитро процедура.
 Снимка 611591

Година по-късно те се разделят и вместо дете, стартират правосъден развой. В последна сметка София печели делото, а ембрионите остават към момента замразени.

Селин Дион

Още преди появяването на първото ѝ дете - Рене-Чарлз, през 2001 година, Селин е споделяла, че е прибегнала до опциите на модерната медицина и е замразила свои яйцеклетки.
 Снимка 611586

И очевидно всичко е било сполучливо, откакто през 2009 година следва втората бременност на певицата, освен това с близнаци.

Рита Ора

През 2017 година английската певица разкри в изявление, че е замразила яйцеклетки при започване на своите 20 години. Причината да го направи толкоз рано е, тъй като счита, че човек тогава е най-здрав, което пък въздейства на качеството на яйцеклетките.
 Снимка 611599

И добавя, че с днешна дата не се тревожи толкоз за бъдещето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР