Популярните тенис анализатори Кен Кулсън и Дан Куоръл твърдят, че

...
Популярните тенис анализатори Кен Кулсън и Дан Куоръл твърдят, че
Коментари Харесай

Анализатори: Димитров прелива от талант, но времето му минава

 Григор Димитров изпраща годината като №19 в света
Популярните тенис анализатори Кен Кулсън и Дан Куоръл настояват, че към този момент е настъпил последният късмет Григор Димитров да се потвърди и да победи с някой от най-ценните титли в този спорт.

" Всяка година упованията са големи за Григор Димитров, както и за Доминик Тийм. Всеки предварителен сезон приказваме един и също: че чакаме някой от тях двамата да пробие с купа в Големия шлем. Да, Тийм има край на Ролан Гарос, само че нито той, нито българинът е успявал да вдигне трофея, каквото чакат всички от тях ".

" Димитров прелива от толкоз доста гений, че всеки, който го е гледал и за минутка, е уверен, че купата от Големия шлем е единствено условност за него. Особено като го видите по какъв начин пласира бекхенда си с една ръка диагонално на корта от нулев ъгъл. Но с течение на времето става все по-трудно да си представим по какъв начин се случва да завоюва сходна купа ".

" Миналата година българинът победи в Лондон за най-големия си триумф досега в кариерата и приключи трети в света и мнозина чакаха, че най-сетне е пробил измежду най-големите имена. Но беше последван от ужасяваща 2018 година Той приключи годината едвам 19-и и му става все по-трудно да се затвърди измежду елита ".

" Подготовката през тази къса пауза в края на годината ще е може би най-важната за Димитров. Работата му с Дани Валверду ще е извънредно значима, с цел да може най-сетне да усъвършенства този полуфинал на шампионат от Големия шлем, който е най-силното му достижение досега ", пишат двамата анализатори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР