Популярните компании PNY и Zotac съвсем скоро ще предложат на

...
Популярните компании PNY и Zotac съвсем скоро ще предложат на
Коментари Харесай

PNY и Zotac със свои версии на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti

Популярните компании PNY и Zotac напълно скоро ще предложат на пазара лични версии на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti . Моделите се разграничават по употребяваните охладители и най-вероятно и по дизайна на печатните платки.



Моделът PNY GeForce GTX 1070 Ti XLR8 Gaming разполага с алуминиев нагревател с две топлинни тръби, обдухван от два вентилатора. Графичната карта PNY GeForce GTX 1070 Ti от своя страна, има относително банален охладител с един центробежен вентилатор.



Работните честоти се идентични за всички версии на видеокартите GeForce GTX 1070 Ti, без значение от производителя: от 1608 до 1683 MHz за графичния процесор и 8 000 MHz за GDDR5 буферната памет.



Хонконгската компания Zotac е приготвила модела GeForce GTX 1070 Ti Mini със относително компактни размери. Охлаждането се реализира благодарение на алуминиев нагревател с три медни топлинни тръби, обдухван от два 90 милиметрови вентилатора. Самото изстудяване излиза отвън рамките на печатната платка. На противоположната страна на тази видеокарта е сложена подсилваща пластина.



Официалният анонс на новите видеокарти на PNY и Zotac е разгласен за на следващия ден, 26-ти октомври, когато ще разберем и цените.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР