Популярните български артисти Поли Генова и Александър Сано се включиха

...
Популярните български артисти Поли Генова и Александър Сано се включиха
Коментари Харесай

Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland

Популярните български актьори Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland в партньорство с Българската хранителна банка. Двамата разгласиха своите lip sync версии на добре познатата коледна ария „ It’s the most wonderful time of the year ”, част от, в своите канали в обществените мрежи.
„ Най-хубавото време на годината е – Коледа! Радвам се, че мога да се включа в самодейността на Kaufland, тъй като имам вяра, че е значимо всички дружно да помогнем на хиляди хора в потребност посредством Българската хранителна банка “, споделя Поли Генова.
 Иван Георгиев е новият финансов шеф на Kaufland България Иван Георгиев е новият финансов шеф на Kaufland България
Иван Георгиев поема ръководството на дирекция „ Администрация и финанси “ в Kaufland България и става член на Управителния съв...
„ С огромно наслаждение се включвам в предизвикването! Колкото повече хора се изявяват, толкоз по-добро дело вършим! “, разяснява Александър Сано.
Всеки, който желае, може да стане част от предизвикването с идея до 23.12.2020 година, като следва няколко лесни стъпки. Да снима свое lip sync видео в осъществяване на „ It’s the most wonderful time of the year ”, която е и част от, което компанията популяризира онлайн. За да взе участие в самодейността, всеки би трябвало да разгласява своето видео в личния си канал във Фейсбук, Instagram или TikTok, като в описанието на обявата наложително включи и #KauflandKoleda.
В lip sync предизвикването може да се включи всеки, който желае, без значение дали има певчески гений. За задачите на присъединяване песента би трябвало да се извърши единствено и само благодарение на придвижването на устните, без да се издава тон. Повече информация по какъв начин става това може да бъде открита. 
За всяко оповестено lip sync видео с хаштаг #KauflandKoleda в интервала на акцията комерсиалната верига ще подарява по 10 лева.* на Българската хранителна банка. Неправителствената организация е първата в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни артикули с къс период на валидност, в сходство с всички стандарти за сигурност на храните. Чрез мрежа от партньорски организации в цялата страна храната доближава до десетки хиляди нуждаещо се българи.
 Kaufland България ще взе участие в тазгодишното издание на „ Базар на специалностите “ Kaufland България ще взе участие в тазгодишното издание на „ Базар на специалностите “
Kaufland България ще вземе присъединяване в шестото издание на самодейността „ Базар на специалностите “, проведена от Българската мре...
До 2020 година активността на Българската хранителна банка е избавила от заличаване над 2 000 тона храна на стойност над 5,3 милиона лв.. В същото време хранително подкрепяне е предоставяно на приблизително 20 000 нуждаещи се българи всяка година.
Всеки искащ може да направи и самостоятелно подаяние в интерес на Българската хранителна банка посредством SMS с текст DMS HRANA на къс номер 17 777.
 
------------------------------------------------------------------------
 Остават броени часове до онлайн премиерата на „ Море напразно “ - първият български документален филм за пластмасовото замърсяване на Черно море Остават броени часове до онлайн премиерата на „ Море напразно “ - първият български документален филм за пластмасовото замърсяване на Черно море
Тази вечер от 20:15 ще се състои онлайн премиерата на първия български документален филм, отдаден на казуса със замърсяването на Чер...
*Максималната сума, която Kaufland България ще подари, е в размер на 10 000 лв
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР