Популярни устройства на Motorola вече се предлагат на пазара у

...
Популярни устройства на Motorola вече се предлагат на пазара у
Коментари Харесай

Бебефони дават повече спокойствие на родителите

Популярни устройства на Motorola към този момент се оферират на пазара у нас

Бебефонът предлага видео наблюдаване на 5-инчов екран през Wi-Fi връзка (източник: Motorola)

Бебефоните “ на Motorola, известни в Съединени американски щати и Европа, към този момент са налични и на българския пазар, с цел да облекчат всекидневието на родителите и да им обезпечат повече успокоение, оповестиха от мобилната компания.

Към момента в комерсиалната мрежа са налични пет модела, само че от Motorola разкриха, че това е едвам началото на екосистема от умни устройства, които ще разрешат на родителите да обгрижват своите мъничета благодарение на новите технологии.

Микрофоните на бебефоните са двупосочни, с висока сензитивност и опция за контролиране силата на звука и подсигуряват на родителя, че ще чува всеки тон от стаята, в която спи бебето. Вграденият термометър е наложителен за всички устройства.

Три от моделите, които се оферират у нас, са с видео наблюдаване. Така родителите не просто ще чуват, само че и ще следят своето бебе на огромен пъстър екран от всяка точка на дома или даже на своя смарт телефон от всяка друга точка на планетата, стига да има интернет връзка.

Обхватът от 300 метра прави тези устройства подобаващи и за по-големи жилища и даже къщи. Благодарение на инфрачервените датчици в камерата, картината е с високо качество и през нощта, което икономисва изтощителните и от време на време напразни ставания от леглото при всеки звук от детската стая.

Бебефонът включва и сбирка от авансово конфигурирани приспивни песни (източник: Motorola)

Моделът Motorola MBP 855 с цена от 519 лева предлага видео наблюдаване на 5-инчов екран през Wi-Fi връзка, включително и нощем. Устройството може да се сдвои със съчетаем смарт телефон или таблет, което ще разреши отдалечено наблюдаване на бебето. Бебефонът включва и сбирка от авансово конфигурирани приспивни песни.

По-достъпен е Motorola MBP36S WH, който коства 269 лева Този модел има 3,5-инчов пъстър екран, камера с вградена стойка, опция за мащабиране на облика от разстояние, инфрачервен датчик за нощно виждане, алтернатива за следене на температурата в помещението, където е бебето, двупосочен микрофон и опция за свързване на до 4 спомагателни камери.

Двете бюджетни оферти – Motorola MBP 16 (115 лева.) и Motorola MBP 140 (75 лева.) – разчитат на чувствителни двупосочни микрофони, които разрешават както родителят да чува всеки тон на бебето, по този начин и то да чува неговия глас. Разполагат с сбирка от приспивни и успокояващи мелодии.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР