Популярни спортни личности пожелаха весели празници на зрителите на БНТ.Искам

...
Популярни спортни личности пожелаха весели празници на зрителите на БНТ.Искам
Коментари Харесай

Популярни спортни личности пожелаха весели празници на зрителите на БНТ

Популярни спортни персони пожелаха радостни празници на феновете на Българска национална телевизия.

" Искам да пожелая радостни коледни и новогодишни празници на всички ваши фенове и на техните фамилии. Да имат вяра в себе си, да бъдат здрави, да бъдат положителни и да знаят, че са българи ", съобщи ръководителят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова.

" Искам да пожелая мир, здраве, домакински уют и топла храна на всички българи тук и отвън родината. Искам да си пожелая за новата година повече деца да се извърнат към спорта, тъй като спортът учи, възпитава и основава дисциплинираност. Честита Коледа и златна нова година ", добави състезателят по гребане Емил Нейков.

" Искам всички да са живи и здрави и да си изкарат ужасно и да си починат хубаво, тъй като за доста хора тази половин година беше доста тежка. Да се радваме на фамилията и приятелите ", добави фехтовачката Йоана Илиева.

" Желая на всички фенове да са живи и здрави. Да прекарат радостно празниците, които предстоят. Да се обичат и да се поддържат ", сподели състезателят по повдигане на тежести Карлос Насар.

" Искам да пожелая на всички българи и особено на спортистите здраве най-много. Без травми, доста сполучлива година. Да осъществят максимума, на който са способни. Пожелавам на българския тим на Олимпиадата да надмине достиженията от Олимпийските игри в Токио ", пожела състезателката по спортна пукотевица Антоанета Костадионова.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР