Популярни оперни арии с рок аранжимент и златни рок хитове,

...
Популярни оперни арии с рок аранжимент и златни рок хитове,
Коментари Харесай

Една нощ в операта“ с Николо Коцев и рок група Кикимора“

Популярни оперни арии с рок аранжимент и златни рок шлагери, в осъществяване на солисти и хора на Държавна опера Русе. Това включва музикалният театър „ Една нощ в операта “, който е взаимен план на Русенската филхармония с Николо Коцев и рок група „ Кикимора “. Диригент е Юрий Илинов, а солисти Теодора Чукурска, Петър Костов, Александър Крунев, със специфичното присъединяване на Нора Караиванова.

Русе

В програмата на спектакъла са включени известни произведения на Верди, Бизе, Пучини и Моцарт, арии от рок операта „ Нострадамус “ и Бохемската рапсодия на Куин.
Николо Коцев – рок група „ Кикимора “
„ Този концерт е забавен за всички, тъй като ние предлагаме един доста забавен прочит на до болежка познати оперни арии с рок аранжимент и изпети от Александър Атанасов – солиста на „ Кикимора “ – по един напълно друг метод, напълно друга интерпретация – тази на рок артиста. Комбинирано с респекта, който ние имаме към тази сериозна музика, се получава една в действителност забавна сплав, която се надявам даже и върлите фенове на консервативното оперно изкуство да харесат. “


На 20 януари рок група „ Кикимора “ ще показа величествен концерт с огромен симфоничен оркестър на сцената на Държавна опера – Стара Загора, под наслов „ Children in Time “. Ще бъдат изпълнени обичани песни на именитите DEEP PURPLE и RAINBOW, в акомпанимент на оркестъра на операта. Диригент ще бъде надареният русенец Димитър Косев. Аранжиментите и оркестрациите са на Николо Коцев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР