Популярни лица от шоубизнеса и тази година ще бъдат сред

...
Популярни лица от шоубизнеса и тази година ще бъдат сред
Коментари Харесай

Кучешки парад в столичния Южен парк тази неделя

Популярни лица от шоубизнеса и тази година ще бъдат измежду гостите на  третия „ Sofia Puppy Parade “ на 10-ти юни от 11 до 18 часа в Южния парк в столицата, зад музея „ Земята и хората “. Сред поканените вип-гости на кучешкия церемониал, който ще се организира на централната поляна, против детската площадка в парка, са попзвездата Михаела Филева и нейният йоркширски териер Айра, поетите Августин Господинов и Константин Трендафилов, „ Мис  България “ 2017 Галина Михайлова, Алисия, Тони Стораро, както и тийн сензацията Ева. Звездата на „ Монте Мюзик “ Михаела Филева и Айра бяха измежду най-желаните лица за селфи от участниците в парада през предходната години. Вип-гостите и техните опашати любимци ще могат да дефилират в шоуто, дружно с други горди притежатели на четириноги питомци, както и да следят, или да завоюват премия в състезанията. На събитието се чака да пристигна представител на Столична община и на Финландското посолство.

Сред най-атрактивните надпревари ще са тези за най-красиво и най-талантливо куче, като участниците в тях ще бъдат разграничени в две категории - под 12 месеца и над 1 година. Предвидени са и доста награди и дарове, а задачата на уредниците е да има доста развлечение освен за кучетата и стопаните, само че и за всички фенове. На кучешкото шоу ще могат да бъдат осиновени и симпатични бездомни кученца от приюта в с. Горни Богоров (Animal Rescue Sofia), чиито представители ще има, или да оставят подаяние. По време на събитието ще се даде образец за съответна грижа за домашните любимци, а тази година ще има специфичен ъгъл за игра на децата, както и ъгъл за игра и храна на дребни кученца.

За присъединяване в прайда кучетата би трябвало да бъдат имунизирани най-малко с 3 ваксини,  да са на възраст над три месеца и да са водени на каишка. На последното издание на пъпи парада участваха към 1 500 индивида и 300 кучета, трансформирайки го в най-посещаемото обществено събитие за четириноги в историята на България. След всеки минал церемониал доста се усилва броя на посетителите. Миналогодишното събитие даде опция на доста деца да споделят своята наслада, като парада беше признат с извънредно огромен интерес от необятната аудитория. Организаторите насочат покана към всички и тази година да посетят събитието, с цел да се порадват на страхотните домашни любимци, да се насладят на атмосферата и да покажат любовта си към тях!

На място ще могат да бъдат разисквани със експерти доста тематики, измежду които - кои дейности на притежателите на домакински любим способстват за хармоничното им консолидиране в обществото: събиране на биологичните боклуци в плик, отнасяне на кученцето като част от фамилията, създаване на затворени общински паркове, предопределени само и единствено за кучета, надзор, образование, кастриране, постоянно обезпаразитяване и имунизиране на домашния любим. 

Поканени са всички искащи да вземат участие, или да следят атрактивните съревнования. За задачата може да се запишат авансово, или на място на страницата на парада. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР