Популярни личности се включиха в каузата на Фондация Мечта за

...
Популярни личности се включиха в каузата на Фондация Мечта за
Коментари Харесай

Звезди танцуваха в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми

Популярни персони се включиха в идеята на Фондация „ Мечта за дете “ и Фондация „ Супер БЕБЕ “, която подкрепя двойки с репродуктивни проблеми. Дизайнерката София Борисова, телевизионната водеща Мария Силвестър, блогърката Антоанет Пепе, танцьорът Атанас Масечков, дъщерята на началник готвача Андре Токев Елиза Токева, и доста други се посветиха на благотворителната самодейност. В разследване на тримесечната си подготовка с експертите на Dance Academy, всички те се оправиха съвършено и получиха възторженостите на публиката. Танците на звездите бяха показани на благотворителен бал „ Танц за дете “, проведен от фондацията.

След всяко осъществяване публиката наддаваше, с цел да го откупи в интерес на двойките, които мечтаят да имат дете. Най-голяма сума събра дуета на Атанас Месечков и София Борисова. Тяхното чача се откупи за 4500 лв.. Мария Силвестър се впусна във впечатляващо танго по музика от кино лентата „ Усещане за жена “ и съумя да събере 3000 лв.. Дъщерята на виртуозния кулинар Андре Токев, Елиза Токева продаде танца си за 1500 лв.. MyFamily също се причисли към идеята и подари 1400 лв.. С тях откупиха последния танц в жанр Пасо Добле изигран от експертите на Dance Academy.
След всички представяния и томболи „ Танц за дете “ съумя да събере общата сума от 24 340 лв.. Средствата ще оказват помощ на четири двойки с репродуктивни проблеми да продължат битката си и да осъществен фантазията си за дете. Благотворителната самодейност се организира в границите на националната акция „ Роди дете в България “, проведена от фондация „ Мечта за дете “ и Фондация „ Супер БЕБЕ “. В рамките на самодейността стартирала на 13 февруари 2019 година досега 12 двойки са получили поддръжка за инвитро процедури. В помощ на идеята към този момент са застанали известните реализатори Теди Кацарова и Дичо. Те пътуват с фондацията из цялата страна и дават публичност на благородното дело. В тази връзка Теди Кацарова след осъществяването си по време на благотворителната вечер разчупи сюжета и предложения създателят на фондация „ Мечта за дете “ Ивелина Рускова, с цел да ѝ връчи грамота за дипломат на добротата за 2019 година. Признанието бе от името на всички известни реализатори, които поддържат благородното дело и пътуват из цялата страна в поддръжка на фамилиите, бленуващи за дете. Всеки, който се усеща съпричастен със ориста на тези хора, може да се свърже с фондацията на: Мечта за дете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР