Популярни хип-хоп изпълнители идват в Пловдив за студентския празник 8

...
Популярни хип-хоп изпълнители идват в Пловдив за студентския празник 8
Коментари Харесай

Най-актуалните рапъри у нас идват в Пловдив за студентския празник

Популярни хип-хоп реализатори идват в Пловдив за студентския празник 8 декември . На сцената на Plovdiv Event Center ще се качат едни от най-актуалните рап реализатори у нас, а точно FYRE , обичаните на пловдивчани PG & DRINK , както и GOCATA .
Прочетете още
В къс период FYRE се трансформира в един от най-обичаните измежду меломаните реализатори в жанра му, а песните му се подредиха измежду челните позиции в българските музикални ранглисти. Видеоклиповете му в платформата Youtube имат милиони гледания, а траковете му се слушат както у нас, по този начин и отвън рамките на страната. Ще имате опцията да чуете и песните от най-новия албум на FYRE - „ Откровението II “.

Пловдивчаните PG & DRINK , които  за негативно време съумяха да пробият в рап средите и да се наложат като имена в жанра също ще допринесат за отличната атмосфера в Plovdiv Event Center с осъществяванията на най-известните им шлагери.



Рапърът GOCATA , както и диджеите THEO x TRENCH KID също ще бъдат в центъра на купона, а шоуто започва в 20:00 часа.

Броят на билетите за събитието е стеснен, тъй че побързайте и направете своята резервация, с цел да отпразнувате студентския празник по най-хубавия метод.

Билети онлайн:  ; За резервация и информация по телефон: 087 928 8888

Впечатляващи събития в Plovdiv Event Center предстоят  и през целия месец, като още на 9 декември Papi Hans започва турнето за албума си " 12 ". Едно празненство, в което с изключение на, че ще можете да чуете обичаните негови песни, по този начин и да се запознаете с историята зад тях.



На 10 декември едно от най-силните празненства в София идва и в Пловдив. „ ТЪРСЯ СИ ГАДЖЕ ” ще се организира в центъра за събития под звуците на Dirty Rap, Sexy R&B и Nasty Trap ритми, а шоуто започва в 22:30 часа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР