Популярната звездна двойка Джордж и Амал Клуни ще използва своето

...
Популярната звездна двойка Джордж и Амал Клуни ще използва своето
Коментари Харесай

Джордж Клуни: Ако късметът ти се усмихне, трябва да го споделиш

Популярната звездна двойка Джордж и Амал Клуни ще употребява своето въздействие за по-справедливо отношение по отношение на дамите, децата, хомосексуалистите, хората от религиозните малцинства и публицистите, съобщи Ройтерс.

 
През тази година Фондацията за правдивост на Клуни започва план за наблюдаване на правосъдните процеси - " Трайъл уоч ". С помощта на показател ще се дефинира в кои страни правосъдната система се употребява за оказване на напън върху малцинствата и критикуващите държавното управление.

 
Амал Клуни, адвокатка по интернационално право за отбрана на човешките права, съобщи, че е значимо несправедливостта да се разобличава и да се знае къде посредством съда се работи изборно срещу уязвимите лица, борците за човешки права и публицистите.
 Джордж и Амал Клуни в Единбург Амал Клуни в ЕдинбургGulliver/Getty Images-->
" Днес в пандиза има максимален брой публицисти, откогато се води статистика ", сподели Амал Клуни на благотворителна вечеря в Единбург.
 
Семейство Клуни съобщи, че ще употребява известността си, с цел да се знае повече за незачитането на човешките права и за корупцията.
 
41-годишната адвокатка сподели, че нейната работа не е толкоз блестяща, колкото наподобява, и най-много се състои в прелистване на купища страници, само че въпреки всичко известността е предимство.
 
" Тя оказва помощ, когато се опитваме да подтикнем към деяние държавни или бизнес водачи ", сподели Амал Клуни.
 
" Аз не съм израснал в богато семейство. Ако шансът ти се усмихне, би трябвало да споделиш този шанс ", сподели Джордж Клуни.
 Джордж Клуни в Единбург Джордж Клуни в ЕдинбургGulliver/Getty Images
Семейство Клуни е в Шотландия, където получи средства за филантропичната си активност от лотарията " Пийпъл посткоуд ". Това е една от благотворителните лотарии в Европа, учредени след 1989 година от холандското обществено сдружение " Новамедия ".
 
Лотарията подарява за щедрост към 32% от извоюваната от продажба на билети сума, която от 2005 година е над 400 милиона английски лири (около 468 милиона евро).
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР