Популярната услуга за резервации Booking.com представи ново мобилно приложение за

...
Популярната услуга за резервации Booking.com представи ново мобилно приложение за
Коментари Харесай

Booking пусна ново приложение за пътешественици

Популярната услуга за резервации Booking.com показа ново мобилно приложение за туристи - цифрова градска книга, написа Travel Daily Media.

Услугата се назовава Citybook и съставлява цифрово управление за известни туристически градове. Тя е предопределена да помогне на пътуващите да се ориентират в дестинацията си и съдържа рекомендации какво да вършиме в града, кои кафенета, заведения за хранене, музеи и галерии оферират отстъпки и други

Една от особеностите на цифровата оригиналност е потреблението на модели за машинно образование, които регистрират местоположението на пасажера, състава на неговата група (семейство, двойка или уединен пътник), дати на посещаване и време. Така платформата прави рекомендации, които са съобразени с всеки обособен пасажер, който я употребява.

„ В действително време CityBook насочва рекомендации, с цел да помогне на пасажерите да се възползват оптимално от пътуването си, в това число по какъв начин да стигнат до местожителството си от всяка точка на града ", споделят разработчиците.

Пилотната версия на приложението включва управления за Париж, Лондон и Амстердам. В идващите месеци в този лист ще бъдат добавени Токио, Ню Йорк, Берлин, Барселона и Рим.
Понастоящем услугата е налична на Android или iOS. Освен това потребителите имат достъп до уеб страницата на CityBook от компютър или всеки преносим компютър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР