Популярната социална мрежа предприе нов ход, с който провокира потребителите

...
Популярната социална мрежа предприе нов ход, с който провокира потребителите
Коментари Харесай

Instagram въвежда нова функция в борбата с кибертормоза

Популярната обществена мрежа предприе нов ход, с който предизвика потребителите да бъдат по-добра версия на самите себе си.



Instagram вкарва нова функционалност, която напълно скоро ще оказва помощ на хората да виждат неправилните неща в постовете си, а точно съществуването на обидни думи в описанието под дадена фотография или видео.

" Започвайки от през днешния ден, прибавяме нова приставка към платформата, която ще известява хората, когато описанията на техните изявления съдържат нещо обидно и ще им даде късмет да спрат и да обмислят думите си преди да ги разгласяват ", афишират от компанията.

При потреблението на думи, които изкуственият разсъдък на компанията припознае като сходни до тези, които по принцип се рапортуват за спам или корист, всеки ще има опцията да промени текста си преди да разгласява съответния кадър в платформата.

След като част от потребителите към този момент не могат да виждат харесванията на останалите, това е идната световна смяна, която обществената мрежа подхваща в битката с кибертормоза.

Instagram се надява, че тази нова опция на приложението ще даде тласък на повече хора да осмислят написаното и да станат част от една по-здрава и отзивчиво виновна среда, каквато се допуска да бъдат обществените мрежи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР