Популярната риалити звезда от Биг Брадър“ 3 разкри, че е

...
Популярната риалити звезда от Биг Брадър“ 3 разкри, че е
Коментари Харесай

Лиляна от „Биг Брадър“: Бременна съм! Минах през ада, за да имам дете! Ето какво разкри:


Популярната риалити звезда от „ Биг Брадър “ 3 разкри, че е бременна от приятеля си Станислав Костов.

Бившата клюкарка на „ Папараци “ разкри, че през последните две години са борила да зачене. Тя се обърнала към най- известните ин витро клиники в София. Платила хиляди левове за проучвания и лекуване. Преди година даже забременяла след ин витро. Но бременността се оказала несполучлива.

След тежкия удар, Лиляна се обърнала към лекарка в родния си Пловдив. Оказало се, че в София не й създали доста значимо и основно проучване за нейното положение. То посочило, че риалити героинята има инсулинова устойчивост. Лекарката й предписала лекарство, което коствало единствено 10 лв.. Както и диета без въглехидрати и захар.

Не след дълго, Лиляна заченала по натурален път. В момента тя е в четвъртия месец, а бебето се чака през юли. Така че, ще са една и съща зодия.
Лиляна с гаджето си Станислав
Риалити звездата призна, че половинката й Станислав се вълнува даже повече от нея, макар че той има деца от първия си брак.

Лиляна Ангелова отхвърли двамата да са сгодени, въпреки че преди година беше разгласила фотография с годежен пръстен. Нямат желание да се женят, защото към този момент й бил минал меракът да се види в бяло.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР