Популярната поп изпълнителка Поли Генова избра да пазарува в черната

...
Популярната поп изпълнителка Поли Генова избра да пазарува в черната
Коментари Харесай

И звездите обичат да пазаруват с намаление 50%

Популярната поп изпълнителка Поли Генова избра да пазари в черната седмица в Kaufland България, по време на която от 11 ноември до 17 ноември се оферират над 350 продукта с до и над 50% понижение. В началото на седмицата Поли Генова посети обект на веригата и описа за богатия избор от качествени артикули, които се оферират в Kaufland.
 Снимка 452607

По време на черната седмица известният артист Наум Шопов и неговата другарка Теа Минкова също посетиха Kaufland, където избираха измежду богат подбор от артикули на отлични цени. Двамата посъветваха почитателите си да се възползват от огромните понижения, които веригата предлага.

Промоционалният подбор от акцията на Kaufland България включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, артикули за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за персонална грижа, детски играчки и хранителни артикули. Предложенията са до привършване на количествата.
 Снимка 452605

Сред най-атрактивните оферти в черната седмица на Kaufland са бяла и черна техника с определени качествени артикули за дома и артикули за персонална грижа. Към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди, Kaufland прибавя още една година комерсиална гаранция. По този метод компанията дава на потребителите 3 години гаранция* за бяла и черна техника и засвидетелства своя блян да предлага на потребителите артикули с високо качество.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland има за цел да обезпечи на своите клиенти освен многообразие от артикули на отлични цени, само че и по-комфортно извършване на покупки. Високото качество в обслужването на клиенти заляга в политиката на компанията. То беше интернационално прието през 2019 година, когато Kaufland получи златен орден QUDAL за отличното качество на своето обслужване.

Предложенията в черната седмица на Kaufland за интервала от 11.11.19 до 17.11.19 могат да бъдат прегледани в седмичната листовка на компанията.

*3-годишната гаранция не се ползва за следните артикули, част от асортимента на акцията: мобилен телефон Samsung Galaxy A10, мобилен телефон BLUE Z5 и видеорегистратор NAVIGEL. Тези изключения са маркирани в седмичната листовка на Kaufland, годна в интервала 11.11.19 - 17.11.19.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР