Популярната онлайн игра на думи Wordle може би е причината

...
Популярната онлайн игра на думи Wordle може би е причината
Коментари Харесай

Wordle спаси 80-годишна жена, взета за заложник

Популярната онлайн игра на думи Wordle може би е повода стара жена от Чикаго да оцелее при рискова обстановка в дома й.

80-годишната Денис Холт спяла у дома предишния уикенд, когато била събудена от гол мъж, който държал ножица.

Натрапник, който след това бил разпознат от полицията в Чикаго като 32-годишния Джеймс Дейвис Трети, влезнал с щурм в дома на Холт към 1 часа през нощта и взел дамата за пленник.

“Опитвах се да оцелея, това е всичко,” споделя Холт. “Мъжът сподели, че няма да ме нарани.’”

Мъжът се барикадирал с Холт в мазето на къщата за към 17 часа. Когато дъщерята на Холт обаче забелязала, че майка й не дава отговор на нейните известия и че не е споделила дневния си резултат от Wordle, почнала да подозира, че се е случило нещо.

“Сутринта не изпратих на щерка ми решението на Wordle и това я е обезпокоило,” споделя Холт. Нейната щерка, която живее на другия завършек на страната в Сиатъл, помолила фамилен другар да се обади на полицията.

След това полицията прибягнала до потреблението на SWAT екип, който задържал Дейвис. Холт разяснява, че е имала огромен шанс да преживее всичко това, тъй като считала, че ще бъде убита в дома си. От полицията считат, че Дейвис, който остава зад решетките, страда от някакво психическо заболяване, осведоми Complex.

Семейство Холт се надяват този рисков сюжет да служи като увещание на всички да ревизират обичаните си хора, без значение дали става въпрос за отговора в Wordle или по други способи.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР