Популярната лаборатория DisplayMate публикува своите подробни тестове за дисплея на

...
Популярната лаборатория DisplayMate публикува своите подробни тестове за дисплея на
Коментари Харесай

Дисплеят на Samsung Galaxy Note 9 порази експертите на DisplayMate

Популярната лаборатория DisplayMate разгласява своите подробни проби за екрана на новия смарт телефон Galaxy Note 9. Да си напомним, че флагманът на Samsung разполага с 6,4-инчова Super AMOLED матрица. По време на презентацията, южнокорейската компания отдели напълно малко време на екрана на мобилното устройство. Но по време на тестванията се оказа, че той доста превъзхожда екрана на Galaxy Note 8.

Пиковата бляскавост на Galaxy Note 9 е повишена с 27% спрямо миналогодишното потомство на мобилното устройство. Контрастът е нараснал с 32% . Новият смарт телефон е водач в проявлението на ярки изображения, при които яркостта доближава 710 кандела на квадратен метър .

„Яркостта от 710 нита се получава при цялостното запълване на екрана с бял цвят. Това е една от най-трудните задания за OLED панелите, тъй като в в този режим всички пиксели работят на най-много. Постигната е 27% по-висока бляскавост спрямо Galaxy Note 8, а контрастът е с 32% по-висок. Това е рекордна бляскавост за OLED екраните със 100% бял екран“ – установяваха специалистите на DisplayMate.



Лабораторията излезе със следния извод: „Galaxy Note 9 разполага с най-иновативния и продуктивен екран, който въобще сме тествали. Той счупи и сложи доста върхове. Екранът на Galaxy Note 9 получи най-голям бал по всички критерии. Досега това показваше единствено Galaxy S9„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР