Популярната компания ASUSTeK Computer съвсем скоро ще започне продажбите на

...
Популярната компания ASUSTeK Computer съвсем скоро ще започне продажбите на
Коментари Харесай

ASUS представи док-станция за видеокартите XG Station Pro

Популярната компания ASUSTeK Computer напълно скоро ще стартира продажбите на още една док-станция с име XG Station Pro. Новото устройство се разграничава от предходния модел XG Station 2 с по-строгия дизайн и с потреблението на интерфейса Thunderbolt 3.
Корпусът на док-станцията ASUS XG Station Pro е основан по дизайн на компанията In Win Development. Габаритните размери са 375 х 107 х 205 милиметра при тегло към 3 кг. Възможно е слагането на 2,5-инчова видеокарта с дължина до 311 милиметра с два 8-пинови конектора PCI-E Power. Захранването на устройството се реализира от външен блок с мощ 330 W.

Охлаждането на новата док-станция се реализира от два 120 милиметрови вентилатора, които се включват единствено при по-високо натоварване и по този метод равнището на звук остава ниско. На задния панел е подложен един USB 3.1 Type-C Gen 2 порт. За обмена на данни се употребява Thunderblot 3 интерфейса, а в комплекта е включен кабел с дължина 1,5 метра.



По-подробните механически характерности и цената на док-станцията ASUS XG Station Pro ще бъдат оповестени по време на идното ревю CES 2018, което ще протече от 9 до 12 януари в това число, в Лас Вегас
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР