Популярната колумбийска певица Шакира заплати на данъчната служба на Испания

...
Популярната колумбийска певица Шакира заплати на данъчната служба на Испания
Коментари Харесай

Шакира плати 14,5 милиона евро на данъчните в Испания

Популярната колумбийска певица Шакира заплати на данъчната работа на Испания 14,5 милиона евро, с цел да погаси отговорностите си за интервала 2012-2014 година, заяви в. „ Периодико”, представен от Българска телеграфна агенция.

Поп звездата беше обвинена в укриване на налози.
Шакира укривала налози в размер на 14,5 млн. евро От 2011 година певицата живее в Барселона, а съгласно испанския закон това я задължава да заплаща подоходен налог
Въпреки издължената сума от 14,5 милиона евро, прокуратурата на град Барселона продължава подготовката на желае против Шакира за укриване на налози. Ако нейният случай стигне до съда, погасяването на отговорностите ще бъде в нейна изгода.

Шакира живее в каталунската столица дружно със бранителя на футболния клуб " Барселона " Жерар Пике от 2011 година. Съгласно испанските закони жител, който обитава на територията на страната над шест месеца, автоматизирано става данъчно длъжен към пиренейското кралство.
Мама Шакира като футболен почитател (ВИДЕО) Голът на Саша хвърли в възторг певицата
Това значи, че лицето е длъжно да заплаща налози върху всички свои приходи, в това число и върху тези, получени от чужбина.

Следствието не изключва, че Шакира е давала тип, че живее на Бахамските острови, с цел да избегне заплащането на налози в Испания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР