Популярната изпълнителка DARA, най-успешната ни сноуборд състезателка Александра Жекова и телевизионната водеща и

...
Популярната изпълнителка DARA, най-успешната ни сноуборд състезателка Александра Жекова и телевизионната водеща и
Коментари Харесай

DARA и редица обичани инфлуенсъри подкрепиха кампанията #MoveBetter,

Популярната изпълнителка DARA, най-успешната ни сноуборд състезателка Александра Жекова и телевизионната водеща и модел Славена Вътова са единствено част от известните лица, които поддържаха световната кампания #MoveBetter. Тази година тя се организира за първи път по целия свят, в това число в България, с цел да увеличи физическата интензивност и публичната осведоменост по отношение на сериозен световен проблем като затлъстяването. Данни на Световната здравна организация (СЗО) сочат, че близо 30% от европейците над 18 години и 80% от юношите не са задоволително физически дейни. От друга страна, според Europe Active, физическата неактивност е основен фактор за някои болести, смени в настроението и възприятие на тревога.

Близо 15 известни личности се включиха в акцията, проведена от смарт телефон бранда HONOR, като приканиха своите почитатели в обществените мрежи да обуят маратонките и да бъдат по-активни, с цел да може дружно да преобърнат неприятната статистика, поставяща България на едно от първите места в Европа по затлъстяване. За тази цел инфлуенсърите и HONOR насочиха и предизвикателство към своите почитатели да споделят фотография в Instagram по какъв начин упражняват или какъв брой крачки вършат дневно.

Днес като все по-ценен асистент в следенето на физическата форма се постановат фитнес устройства, чиято известност също бележи растеж на пазара на потребителска електроника*. Все повече хора виждат изгодите от това да наблюдават своето здравословно и спортно показване, а фитнес смарт гривните се утвърждават като най-търсен и наличен асистент в това отношение.
 
Като покровител на концепцията за по-здраво и интензивно общество, HONOR вярва, че технологиите играят основна роля и могат да оказват помощ на потребителите да имат по-голям надзор над здравето и положителната си форма. Именно с тази цел марката влага от ден на ден във фитнес устройства и стартира глобалната кампания #MoveBetter. Тя е основана, с цел да подтиква деен метод на живот у хората, без значение от равнището им на физическа подготовка. Във фокуса на акцията е HONOR Band 5 – един от последните артикули на марката от гамата на носимите устройства, който може да помогне на потребителите да подобрят тренировките си.

HONOR Band 5 – твоят целодневен фитнес и уелнес сътрудник

Оборудван с пъстър 0.95 ” AMOLED сензорен екран, 24-часов мониторинг на сърдечния темп и съня, голям брой спортни и фитнес режими и голям брой разновидности за персонализиране на екрана, HONOR Band 5 може да бъде закупен на целесъобразна цена от 74.50 лева. Предлага се в три съвременни цвята – мрачно синьо, метеоритно черно и цвят розова далия. HONOR Band 5 е единственият фитнес тракър в своя клас, който наблюдава и мери равнището на кислорода в кръвта на потребителя. В композиция с 24-часовия мониторинг на сърдечната активност, HONOR Band 5 може да помогне на всеки да стане по-активен, да доближи оптимални фитнес резултати и да избира подобаващ вид тренировки.

В България HONOR Band 5 е разполагаем в мрежата на Теленор, А1, Виваком и Технополис.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР