Популярната холивудска актриса Мерил Стрийп сподели за най-новия си проект,

...
Популярната холивудска актриса Мерил Стрийп сподели за най-новия си проект,
Коментари Харесай

Мерил Стрийп с ново амплоа - черната комедия за Panama Papers

Популярната холивудска актриса Мерил Стрийп показа за най-новия си план, че " Пералнята " наподобява на неприятна смешка, която някой си е направил с цялото общество.
70-годишната звезда играе жена от междинна класа, излъгана с пари, които дължи в новата черна комедия на Netflix. Историята се базира на журналистическо следствие, добило популярност като Panama Papers, откакто през 2016 година, информация в пресата разкри световна скица, основани от панамска адвокатска адвокатска фирма. Тя е " пособия " на богати клиенти и компании да избегнат налози за милиарди долари, заяви Контактмюзик.
По мотив новия филм, Мерил Стрийп показа: " Това е занимателен и динамичен метод да разкажеш да разкажеш доста, доста черна смешка, история с " черно " сърце, една смешка, която някой си е направил с всички нас ", съобщи БГНЕС.
Режисьорът Стивън Содърбърг показа пред сп. Variety, че счита за най-важно да са улучили правилния звук, който да кореспондира с публиката, тъй че феновете да не се усещат като назидавани.
Той добави: " Решихме, че една черна комедия ще има най-хубавия късмет да ангажира съзнанието на феновете и също по този начин ще ни даде опция да разкажем сложността на този тип финансови действия съвсем като смешка, като черен комизъм. В противоположен случай... [зрителите] ще се усещат по този начин, като че ли се образоват, а не се забавляват. "
Освен Мерил Стрийп централни функции във кино лентата извършват Антонио Бандерас и Гари Олдман.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР