Популярната естрадна група Тоника СВ, с ръководител маестро Стефан Диомов,

...
Популярната естрадна група Тоника СВ, с ръководител маестро Стефан Диомов,
Коментари Харесай

Втори рунд! Нов скандал между героини на БИГ брадър

Популярната естрадна група " Тоника Сухопътни войски ", с началник маестро Стефан Диомов, се събра още веднъж, само че без Ева. Вокалната групировка, учредена в далечната 1980-та година, взе участие в празничния концерт " Бяла Коледа " в Бургас. За спектакъла в залата на Държавна опера дойдоха петимата членове на групата - Ваня Костова, Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Драганов и Теодор Шишманов.

Петорката изпя най-популярните си шлагери, които и до в този момент вълнуват генерации българи. По време на концерта се празнува и 50-годишен празник на вокална група " Тоника ", а за юбилея бяха поканени всички членове на групата, измежду които и Ева, само че тя по този начин и не се появи.

Ваня Костова и Ева заровиха томахавките при присъединяване си в Биг Брадър, откакто дълги години бяха смразени поради различията си във връзка с бъдещето на групата и присъединяване на Ваня в нея. На влизане в къщата на Големия брат Костова даже упрекна Ева във вещерство, само че вътре двете изглеждаха като най-хубави приятелки. Явно обаче усмивките и положителните думи са били единствено за пред камерите и съквартирантите, откакто Ева отсвири празничния мотив, освен това в най-важния град за групата Бургас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР