Популярната брадърка Зара показа прелести в мрежата на почивката си

...
Популярната брадърка Зара показа прелести в мрежата на почивката си
Коментари Харесай

Зара оформи грубо тяло

Популярната брадърка Зара сподели прелести в мрежата на почивката си на остров Бали. Напоследък тя поставя много грижи за фигурата си – спортува интензивно, придържа се към здравословен хранителен режим, а резултатът е замайващ, написа „ Галерия “.

Зара обаче е свалила фрапантно % на мазнините в тялото си, поради което от дълго време към този момент е изгубила своята женственост, гласят мненията на нейните почитатели.

Грубите й форми отиват повече на представител на мощния пол, в сравнение с нежна дама, каквато беше в действителност тя преди години, безапелационни са те. Здравите тренировки във фитнеса и лишенията са си споделили думата и тя тотално се е стопила, което не е изключително привлекателно, смятат още потребителите.

„ С какво въобще се храниш?! “, „ Зара, погрижи се за себе си, по този начин си изпита и суха, прекомерно е! “, „ Извинявай, само че с този необятен тил по никакъв начин не си секси! “, редят недоволни в профила й.

Самата тя споделя, че залага най-вече на плодове и зеленчуци, само че не издава дали пък не е предходна в тима на вегетарианците . „ Внимавай с рестриктивните мерки, с цел да не си навлечеш дефицити! “, предизвестяват я загрижени за нашенката.

Откакто е със австралийския си брачен партньор, Зара освен стана върла почитателка на тежестите, само че и се възпламени по рисковите спортове.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР