Популярната 31-годишна певица продължава да радва феновете си с нови

...
Популярната 31-годишна певица продължава да радва феновете си с нови
Коментари Харесай

Риана срина мрежата със супер секси СНИМКИ

Популярната 31-годишна певица продължава да радва почитателите си с нови попълнения в своята фешън сбирка. И всякога възторгът на феновете ѝ е два пъти по-голям от предишния път, въпреки всичко момичето постоянно първо демонстрира новото долни дрехи върху себе си.

Наскоро Риана анонсира нова фешън линия на облеклата си. Към стилните бански и полупрозрачното долно долни дрехи бяха добавени анцунг в разнообразни цветове, само че с леопардов принт. Изглежда, че Риана е съумяла да направи невъзможното - да направи анцунга още по-секси.  Фото © Instagram/savagexfenty
Момичето даже разгласява няколко фотоси, на които се показва като съблазнителна хищница. Отенъците на шоколадовия леопард си пасва отлично с отенъка на кожата ѝ, а лекият грим е в звук с непослушните къдрици.
 Фото © Instagram/savagexfenty
 Фото © Instagram/savagexfenty

Феновете ѝ бяха във екстаз, само че има и такива, които видяха проблеми.

Видимо продажбите на облеклата са почнали толкоз стремително, че долната част към този момент е разпродадена. И, съдейки по жалбите на почитателите на Риана, системата на интернет магазина ѝ още веднъж не е издържала и са почнали проблеми, като изпращането на странни известия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР